0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Vrei să bei o bere bună și la un preț corect fără să te ridici de pe canapea?

Vrem să-ți facem cunoștință cu o bere cehească care poate să facă atmosferă la orice grătar, meci sau petrecere, mai ales dacă este servită la temperatura corectă, adică proaspăt scoasă din frigider.

La ulitabolanda.ro, ne străduim să vă oferim o experiență de cumpărături cât mai simplă și plăcută. Iată detaliile esențiale despre procesul nostru de livrare și opțiunile de plată:

Livrare

  • Zone de Livrare: Livrăm în toate zonele din orașul Timișoara. Dacă vă aflați în afara acestei zone, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta opțiunile de livrare.
  • Costuri de Livrare: Bucurați-vă de livrare gratuită pentru toate comenzile în Timișoara, fără comandă minimă necesară.
  • Timp de Livrare: Ne angajăm să livrăm comanda dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Timpul estimativ de livrare este de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.
  • Procesul de Livrare: După plasarea comenzii, veți primi un email de confirmare cu detaliile acesteia. Curierul nostru vă va contacta înainte de livrare pentru a asigura că veți fi disponibil să primiți comanda.

Modalități de Plată

  • Plată prin Card: Pentru o tranzacție rapidă și sigură, puteți opta pentru plata cu cardul. Acceptăm majoritatea cardurilor de debit și credit. Toate tranzacțiile sunt securizate și criptate pentru protecția dumneavoastră.
  • Cash la Livrare: Dacă preferați să plătiți în numerar, oferim opțiunea de a achita suma direct curierului la momentul livrării. Vă rugăm să aveți suma exactă pregătită pentru a evita orice întârziere.

Siguranța Tranzacțiilor

Siguranța tranzacțiilor dumneavoastră este extrem de importantă pentru noi. Platforma noastră utilizează cele mai recente tehnologii de securitate pentru a asigura că datele dumneavoastră sunt protejate în totalitate atunci când efectuați plăți online.

Suport Client

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de procesul de livrare sau de plată, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de suport client este aici pentru a vă ajuta.

La ulitabolanda.ro, angajamentul nostru este să vă oferim o experiență de cumpărături ușoară, rapidă și sigură. Vă mulțumim că ați ales să cumpărați de la noi!

Returul produselor

  • Clientul are la dispozitie 14 zile calendaristice pentru a solicita in scris returul produselor. Acestea se vor returna in urma solicitarii, in conditia in care au fost livrate, pe cheltuiala clientului.
  • Suma integrala, exceptand transportul initial, va fi rambursata in maxim 48 de ore (zilele lucratoare) de la receptionarea produselor returnate.
Vrei să bei o bere bună și la un preț corect fără să te ridici de pe canapea?
0733 927 617
Comanda Online
ASTIR SRL, CUI: RO 21043250
Complex avicola hala 6, Mosnita Noua, Timis

Toate drepturile rezervate UlitaBolanda | web design by DowMedia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram