DESPRE NOI

N-ai să gasești sfinți pe Ulița Bolândă dar ai să găsești o bere ce respectă cu sfințenie tradiția încă din 1554.

COMANDĂ ACUM

Bine ați venit pe ulitabolanda.ro!

Suntem mândri să fim distribuitorul ales pentru berea Svijany, una dintre cele mai apreciate beri din Cehia, acum disponibilă direct la dumneavoastră acasă în Timișoara.

Povestea noastră

Începuturile ulitabolanda.ro sunt profund inrădăcinate în pasiunea noastră pentru cultura bogată și tradiția berii cehe. Am ales berea Svijany nu doar pentru calitatea sa excepțională, ci și pentru a împărtăși cu voi o parte din istoria și tradiția cehească. Misiunea noastră este simplă: să aducem un zâmbet pe fața fiecărui iubitor de bere din România, prin oferirea unei experiențe autentice și de neuitat.

Berea noastră

Svijany nu este doar o bere, ci o experiență. Fie că preferați o bere blondă, mai ușoară, sau una brună, cu un gust mai intens, gama noastră de produse Svijany are ceva pentru fiecare. Calitatea excepțională și gustul inconfundabil fac din fiecare sorbit o călătorie gustativă direct în inima Cehiei.

Livrare gratuită în Timișoara

Înțelegem cât de importantă este accesibilitatea, de aceea oferim livrare gratuită în întreg orașul Timișoara. Procesul nostru simplu de comandă și livrare rapidă vă asigură că berea preferată va va ajunge la ușă fără nici o bătaie de cap.

Îți recomandăm să le încerci:
ASTIR SRL, CUI: RO 21043250
Complex avicola hala 6, Mosnita Noua, Timis
S.O.L.     A.N.P.C
Toate drepturile rezervate UlitaBolanda | web design by Pixeldrive