0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Vrei să bei o bere bună și la un preț corect fără să te ridici de pe canapea?

Vrem să-ți facem cunoștință cu o bere cehească care poate să facă atmosferă la orice grătar, meci sau petrecere, mai ales dacă este servită la temperatura corectă, adică proaspăt scoasă din frigider.

Bine ați venit pe ulitabolanda.ro! Suntem mândri să fim distribuitorul ales pentru berea Svijany, una dintre cele mai apreciate beri din Cehia, acum disponibilă direct la dumneavoastră acasă în Timișoara.

Povestea Noastră

Începuturile ulitabolanda.ro sunt profund înrădăcinate în pasiunea noastră pentru cultura bogată și tradiția berii cehe. Am ales berea Svijany nu doar pentru calitatea sa excepțională, ci și pentru a împărtăși cu voi o parte din istoria și tradiția cehească. Misiunea noastră este simplă: să aducem un zâmbet pe fața fiecărui iubitor de bere din Timișoara, prin oferirea unei experiențe autentice și de neuitat.

Berea Noastră

Svijany nu este doar o bere, ci o experiență. Fie că preferați o bere blondă, mai ușoară, sau una brună, cu un gust mai intens, gama noastră de produse Svijany are ceva pentru fiecare. Calitatea excepțională și gustul inconfundabil fac din fiecare sorbit o călătorie gustativă direct în inima Cehiei.

Livrare Gratuită în Timișoara

Înțelegem cât de importantă este accesibilitatea, de aceea oferim livrare gratuită în întreg orașul Timișoara. Procesul nostru simplu de comandă și livrare rapidă vă asigură că berea preferată vă va ajunge la ușă fără nicio bătaie de cap.

Vrei să bei o bere bună și la un preț corect fără să te ridici de pe canapea?
0733 927 617
Comanda Online
ASTIR SRL, CUI: RO 21043250
Complex avicola hala 6, Mosnita Noua, Timis

Toate drepturile rezervate UlitaBolanda | web design by DowMedia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram