0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Vrei să bei o bere bună și la un preț corect fără să te ridici de pe canapea?

Vrem să-ți facem cunoștință cu o bere cehească care poate să facă atmosferă la orice grătar, meci sau petrecere, mai ales dacă este servită la temperatura corectă, adică proaspăt scoasă din frigider.

Hai să-ți povestim puțin despre ce este vorba. Dacă nu ai auzit încă de fabrica de bere Svijany din Cehia, ai pierdut multe. Cel puțin ți-ai refuzat plăcerea să te delectezi cu o bere autentică, de tradiție, produsă spun unele surse încă din 1564, moment în care au și început să apară pub-urile prin Cehia, după cum era și normal. Ciudată coincidență, nu-i așa?

Știm că cehii apreciază berea, iar faptul că SVIJANY le-a udat gâtlejurile băutorilor din țară este doar o confirmare a calității.
Ceea ce ne-a plăcut la berea cehească, după nenumărate ore de teste și multe mostre consumate, este gustul. Producătorul se mândrește că îl obține prin chimia fină dintre apa din izvoarele proprii pe care o folosește, cu hameiul din culturile din jurul fabricii și malțul provenit de la fermieri din zonă.
Așa că, de ce să nu curgă și pe gâtlejurile românilor o bere de calitate, ne-am gândit noi. De aceea, îți aducem tocmai din Boemia, direct la tine acasă, sau acasă la un prieten, câteva blonde autentice, câte vrei tu.

Vrei să bei o bere bună și la un preț corect fără să te ridici de pe canapea?
0733 927 617
Comanda Online
ASTIR SRL, CUI: RO 21043250
Complex avicola hala 6, Mosnita Noua, Timis

Toate drepturile rezervate UlitaBolanda | web design by DowMedia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram